Een ronde, vierkante, rechthoekige taart of zelfs een bolvormige taart? Dat kan!
Een taartje voor 10 personen of een grote stapeltaart met verschillende lagen? Ook dat kan!
Aan jou de keuze.
De taart zelf is een luchtige biscuit, al dan niet met chocolade.
De mogelijkheden voor vullingen zijn eindeloos.
Meringue crème au beurre, natuur of met een smaakje zoals:
Slagroom, ook mogelijk in combinatie met fruit.
Banketbakkersroom, eventueel met fruit.
Chocomousse
Uiteraard staat KristeliciousCakes open voor andere ideeën!
Themataarten worden eerst afgesmeerd met boterroom en daarna bekleed met suikerpasta, of half suikerpasta/half marsepein.
Geen fan van suikerpasta? Ook zonder suikerpasta kunnen we de tofste themataarten maken!
Een dripcake is hier een mooi voorbeeld van. Ook deze worden naar wens gevuld en afgewerkt, tot en met de kleur van de drip. Je lievelingssnoep of -chocolade erbovenop, een mooie topper of een bepaald thema; het kan allemaal!
Helemaal in tegenwoordig zijn de cijfertaarten, ook prima geschikt voor elke leeftijd en elk thema. De basis is een cijfer van zanddeeg van twee lagen, met ertussen en bovenop toefjes creme. Vulling en afwerking kies je uiteraard ook helemaal zelf.
Alle thema’s zijn mogelijk, we bespreken samen hoe we jouw taart heel persoonlijk kunnen maken.
Platte versieringen, 3D versieringen en zelfs eetbare (foto)prints, het kan allemaal.
Op de Facebookpagina staan een aantal recente taarten. Heb je nog een ander idee of ergens anders iets leuks gezien? Dan mag je dit doorsturen en combineren we de ideetjes samen zodat we toch een unieke taart creëren!